Угорщина виділяє українським студентам 100 стипендій за програмою обміну

Угорщина виділяє українським студентам 100 стипендій за програмою обміну

Укрінформ
Міністерство освіти та науки України та Міністерство людських ресурсів Угорщини підписали Програму освітнього обміну на 2016-2018 роки, в рамках якої для українських студентів Угорщина надасть 100 стипендій.

 Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

"Положеннями документа передбачене виділення стипендій для навчання українських студентів в Угорщині та угорських – в Україні. Угодою передбачено надання щорічно 100 стипендій українським студентам для здобуття вищої освіти в університетах Угорщини", - йдеться у повідомленні.

Серед них, як зазначили в МОН, 40 стипендій для здобуття бакалаврського та магістерського рівня з гуманітарного, суспільствознавчого, технічного та медичного напрямів підготовки, 20 стипендій повного медичного та технічного циклу підготовки, а також 40 стипендій на навчання в аспірантурі у будь-якій галузі, що становить інтерес.

Також, згідно документа, українська сторона щороку надає до 35 стипендій для угорських студентів для навчання за гуманітарним, суспільствознавчим та технічним напрямками підготовки в українських вищих навчальних закладах, з яких 30 стипендій за бакалаврськими та магістерськими програмами та 5 стипендій для навчання в аспірантурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-