«Інтер» попросив захисту у Порошенка

«Інтер» попросив захисту у Порошенка

Укрінформ
Телеканал "Інтер" звернувся до Президента України з проханням втрутитися у ситуацію, пов'язану з подіями, що відбулися сьогодні біля будівлі телеканалу.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Сьогодні, 25 лютого в районі 10 години ранку група осіб, яка представилася представниками різних громадських організацій, зокрема "Громадянським корпусом "АЗОВ", в кількості близько 50 чоловік, оточили будівлю телеканалу, блокувавши виїзди і в'їзди. В результаті була зірвана робота знімальних груп, які повинні були виїжджати на зйомки. Співробітники телеканалу не мали можливості потрапити на роботу. Блокування роботи телеканалу здійснювалося більше двох годин», - йдеться у зверненні.

У прес-службі зазначили, що учасники блокування роботи телеканалу намагалися проникнути на територію "Інтера", кидали на територію телеканалу будівельне сміття, розмалювали будівлю телеканалу чорною фарбою. Поліція ж начебто блокуванню не протистояла.

«Просимо Вас не залишити цю ситуацію без уваги і сприяти недопущенню блокування роботи найбільшого в країні телеканалу, дати правову оцінку події. Вважаємо, що подібні факти тиску на ЗМІ не можуть мати місця у правовій державі», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-