В Україні завтра мокрий сніг і дощ

В Україні завтра мокрий сніг і дощ

Укрінформ
У п'ятницю, 26 лютого, в Україні синоптики прогнозують місцями опади у вигляді дощу та мокрого снігу. У Карпатах у зв'язку з приростом снігу можлива лавинна небезпека.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«26 лютого в Україні буде хмарно з проясненнями. У західних, вдень і в північних, Вінницькій та Черкаській областях мокрий сніг і дощ, на решті території без опадів. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла; вдень 2-7° тепла, у південній частині 7-12°», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах завтра мокрий сніг і дощ. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 1-3° морозу. Висота снігового покриву становить 18-19 см. 26 лютого у високогір'ї Львівської області у зв'язку з приростом снігу очікується помірна лавинна небезпека (ІІ ступінь). Водночас на високогір'ї Закарпатської, Івано-Франківської областей зберігається помірна лавинна небезпека (ІІ ступінь).

У Львові мокрий сніг та дощ. Вітер переважно південно-східний, помірний. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 3-5°.

У Дніпропетровську завтра без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Вночі близько 0°, вдень 4-6° тепла.

В Одесі у п'ятницю без опадів. Вітер південно-східний, помірний. Температура вночі близько 0°, вдень 7-9° тепла.

У Харкові без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 1° тепла, вдень 4-6° тепла.

У Києві найближчої ночі без опадів, вдень мокрий сніг та дощ. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 4-6° тепла.

Нагадаємо, максимальна температура 26 лютого у Києві була зафіксована у 1990 році - плюс 17,3°; мінімальна - у 1888 році - мінус 21,6°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-