«Комісару» з «ДНР» дали 12 років за участь в анексії Криму

«Комісару» з «ДНР» дали 12 років за участь в анексії Криму

Укрінформ
Бойовик на прізвисько "Комісар", який під час анексії Криму брав активну участь у блокуванні військових частин Збройних сил України, отримав 12 років позбавлення волі.

Про це заявив на брифінгу в четвер у Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Волині члена бандформування ДНР на прізвисько "Комісар" засудили до 12 років позбавлення волі. Під час анексії Криму цей бойовик брав активну участь у блокуванні військових частин Збройних сил України", - сказав Мотузяник.

Він зауважив, що за свої злочини бойовик отримав нагороду від Міністерства оборони Росії, так звану медаль "За возвращение Крыма".

Речник Адміністрації Президента України з питань АТО повідомив, що Служба безпеки України заочно повідомила про підозру і російському найманцю, який катував і вбивав українських військових.

"Громадянин Росії Денис Іванович Кудрін на прізвисько "Хуліган" у квітні 2014 року очолював незаконне збройне угруповання у складі так званої ЛНР, що підпорядковувалось головному розвідувальному управлінню Міністерства оборони Російської Федерації. Кудрін спільно з іншими бойовиками брав участь у вбивствах та катуваннях українських бійців, а також у пограбуваннях мирного населення. Під час штурму Дебальцевого росіянин командував так званим третім мотострілецьким батальйоном другої окремої мотострілецької бригади ЛНР", - зазначив Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-