Кремль зробив усе, щоб у Росії не говорили про справу Савченко - адвокат

Кремль зробив усе, щоб у Росії не говорили про справу Савченко - адвокат

Укрінформ
Російська влада багато що зробила для того, щоб справа української льотчиці Надії Савченко не висвітлювалася у російських ЗМІ.

Про це UA|TV сказав адвокат української льотчиці Микола Полозов, який прибув у Київ для зустрічі з офіційними представниками високопоставлених осіб української влади.

«Російська влада доклала максимум зусиль, щоб справа Савченко не тиражувалася у російських ЗМІ. Тиражувалася тільки дозовано, тільки по федеральних телеканалах і тільки у тому ключі, який цікавить російську владу», - сказав він, додавши, що саме з цієї причини справу української льотчиці було відправлено з Москви у Донецьк Ростовської області, куди важко добратися.

Полозов додав, що про справу ГРУшников Александрова та Єрофеєва росіяни теж мало знають. «Їм плювати. А ось українці про справу своєї громадянки, яку незаконно викрали, знають усі», - зазначив Полозов.

Адвокат української льотчиці Марк Фейгін на запитання журналіста про те, чи стежать за ходом судового процесу над українським політв'язнем у РФ, сказав: «Говорити про велику увагу не доводиться, тому що в Росії немає вільних ЗМІ, які могли б знайомити населення, показувати хід процесу. Крім того, там цензура, яка досить сильно давить на навіть вільні ЗМІ, в основному мережеві».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-