Погроми в Києві: Комбату ОУН вручили три повістки на допит

Погроми в Києві: Комбату ОУН вручили три повістки на допит

Укрінформ
Слідчий Шевченківського районного управління поліції в місті Києві вручив три повістки на допит командиру батальйону ОУН Миколі Коханівському щодо погромів банків та офісу компанії СКМ у Києві 20 лютого.

Відповідні повістки слідчий поліції вручив Коханівському біля будівлі Шевченківського районного суду міста Києва, де наразі розглядається справа стосовно обрання міри запобіжного заходу бійцю добровольчого батальйону ОУН Василя Парфенкова, який був затриманий за погроми банків та офісу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вам вручаю повістки: сьогодні на 17 годину, завтра на 12 годину дня і післязавтра на 12 годину дня", - звернувся слідчий поліції до Коханівського.

Зазначається, що комбат ОУН викликається "для проведення слідчих дій у рамках кримінального провадження" в якості підозрюваного по справі погромів у Києві 20 лютого 2016 року.

Коханівський має з'явитися на допити до територіального відділу районного управління ГУ Національної поліції України в місті Києві, який розташований по вулиці Прорізна, 12.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-