Ще один бойовик втік від

Ще один бойовик втік від "руcького міра"

Відео
Укрінформ
У рамках програми Служби безпеки "На тебе чекають вдома" українським правоохоронцям добровільно здався мешканець Слов'янського району Донецької області, який був членом незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"У 2014 році чоловік, будучи членом одного з місцевих осередків Донецького козацтва та підтримуючи ідею "руcького міра", приєднався до незаконних збройних формувань т.зв. "ДНР". Він зі зброєю в руках ніс службу на блокпостах. Потрапивши під обстріл, бойовик усвідомив хибність свого вчинку, з часом розчарувався в ідеях новоствореної псевдореспубліки, вирішив кинути зброю та самовільно залишити бойовиків. При першій нагоді, приєднавшись до групи біженців, він виїхав до Росії", - зазначили у відомстві.

Дізнавшись від рідних про програму СБУ, чоловік вирішив скористатись її умовами та повернутись на підконтрольну Україні територію.

Служба безпеки перевіряє діяльність чоловіка в незаконних збройних формуваннях. Колишній бойовик після завершення слідчих дій зможе повернутися до мирного життя на вільних від терористів територіях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-