Завтра дощитиме по всій Україні

Завтра дощитиме по всій Україні

Укрінформ
У середу, 24 лютого, дощитиме майже по всій території України. У Карпатах все ще зберігається помаранчевий ступінь лавинної небезпеки.

Про це повідомляє Український гідрометцентр. 

«24 лютого в Україні буде хмарна погода. У західних та північних областях невеликий (на заході помірний) дощ, місцями з мокрим снігом; температура протягом доби 2-7° тепла, у Карпатах від 3° морозу до 2° тепла. На решті території вночі невеликий, вдень помірний дощ (лише в Криму та Приазов'ї вночі без опадів); температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°, у Криму до 16°. Вітер в Україні південний з переходом на Правобережжі на північно-західний, 7-12 м/с, у Карпатах пориви 15-20 м/с», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах дощ з мокрим снігом. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, помірний, пориви 15-20 м/с. Сніговий покрив зараз спостерігається лише на високогір'ї Івано-Франківщини, висота 3-13 см. На високогір'ях Закарпатської та Івано-Франківської областей зберігається пiдвищена лавинна небезпека (ІІІ ступiнь).

У Львові завтра дощ з мокрим снігом, вдень невеликий. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, поривчастий. Температура вночі 2-4°, вдень 4-6° тепла.

У Дніпропетровську вночі невеликий, вдень помірний та, місцями, сильний дощ. Вітер південний, 7-12 м/с. Вночі 3-5°, вдень 7-9° тепла.

В Одесі завтра дощ, вночі невеликий. Вітер південний, з переходом на північно-західний, помірний. Температура вночі 5-7°, вдень 10-12°.

У Харкові дощ, вночі невеликий. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4°, вдень 6-8° тепла.

У Києві у середу йтиме невеликий дощ, увечері подекуди з мокрим снігом. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень 5-7°.

Нагадаємо, максимальна температура 24 лютого у Києві була зафіксована у 1990 році - плюс 15,8°; мінімальна - у 1888 році - мінус 20,7°. У вівторок у Києві спостерігалась найтепліша ніч за 135 років спостережень - +8,4°С. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-