Азов виселив

Азов виселив "штаб РПС" за пияцтво

Укрінформ
У "Азові" заявляють, що представники "революційних правих сил" (РПС) порушили "безалкогольну" умову користування їх приміщенням.

Про це телеканалу "112 Україна" розповів представник громадянського корпусу "Азов" Назар Кравченко.

Він зазначив, що приміщення молодіжного центру було надано у користування "РПС" на прохання Міноборони та громадськості, щоб був звільнений готель "Козацький".

"Ми погодилися їм надати, але за однієї умови, що там не буде п'яних і з алкоголем, і будуть люди без зброї. Люди проходили, і незабаром почалася словесна перепалка, тому що був чийсь побратим, але у нього був відчутний запах алкоголю, і ми його не пустили. Вони почали, так скажемо, обурюватися, чому їх побратима не пускають, хоча він з перегаром, після цього вони залишили приміщення", - розповів Кравченко.

При цьому він зазначив, що не знає, куди пішли люди, але вони отримали телефонний дзвінок від "якогось Сергія", який наказав не показувати рюкзаки для перевірки.

Нагадаємо, 20 лютого в Києві близько 50 чоловік у камуфляжі зайняли ряд приміщень готелю "Козацький" на Майдані Незалежності. Готель "Козацький" належить Міністерству оборони. Вночі представники Міноборони і МВС прибули в готель для переговорів з представниками "революційних правих сил", які організували так званий "Майдан-3".

Директор департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони Валентин Федічев повідомив, що протестувальники з готелю "Козацький" повинні були перейти у приміщення, надане полком "Азов". Але люди у камуфляжі заявили, що залишать ресторан готелю "Козацький" після віче. Пізніше стало відомо, що організатори "квазимайдану" покинули готель.

Фото: Фейсбук Богдан Кутєпов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-