Банкова переведе документи в цифру до 1 квітня

Банкова переведе документи в цифру до 1 квітня

Укрінформ
Розроблена в Адміністрації Президента України система електронного документообігу буде переведена з тестового режиму в повну експлуатацію до 1 квітня.

Про це заявив заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків на брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Приблизно до 1 квітня ця система буде переведена з дослідної у повну експлуатацію», - сказав він.

Так, Шимків розповів, що наразі системою електронного документообігу користується 527 користувачів Адміністрації Президента України. У самій системі зареєстровано 92 тисячі документів, а середня кількість операцій по опрацюванню документів на день становить 2500. Зокрема, кожен співробітник Адміністрації Президента виконує близько 150 операцій на день.

Заступник глави АП наголосив, що завдяки цій системі швидкість проходження вхідного документа від реєстрації до виконавця збільшилася на 60 %, а продуктивність опрацювання службового документу працівниками зросла на 80 %.

«Побудувавши цю систему ми змогли досягнути можливості спільної і паралельної роботи над документом, без дублювання та паралельного існування різних версій документа, швидкого пошуку документів за номером, темою або контекстом, призначення відповідального за виконання, відслідковування всіх змін у документі та авторів цих змін», - наголосив Шимків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-