Альфа-банк обіцяє незабаром відкрити розгромлене відділення

Альфа-банк обіцяє незабаром відкрити розгромлене відділення

Ексклюзив
Укрінформ
У ПАТ «Альфа-банк» заявили, що в результаті нападу групою невідомих осіб на одне з відділень банку в центрі столиці ніхто із співробітників і клієнтів банку не постраждав, але обсяг завданих збитків поки що невідомий.

Про це йдеться в коментарі банку, який наданий Укрінформу.

"20 лютого на відділення Альфа-банку України, яке розташоване за адресою м.Київ, вул.Хрещатик, 14, було вчинено напад групою невідомих осіб. Ніхто із співробітників і клієнтів банку фізично не постраждав. Обсяг завданих Банку збитків поки що оцінюється. За фактом хуліганства і крадіжки особистих речей співробітників банку Національною поліцією відрито кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні.

Також у банку повідомили, що робота цього відділення буде відновлена найближчим часом, а всі інші відділення банку працюють у штатному режимі. Також обслуговування клієнтів проводиться цілодобово за допомогою інтернет-банку і доступне всім клієнтам банку в режимі 24/7.

Нагадаємо, в суботу, 20 лютого, невідомі облили зеленкою і пошкодили майно в одному з відділень Альфа-Банку. Шибки фінустанови були частково розбиті. Всередині приміщення пошкоджено майно, зокрема меблі і техніка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-