Завтра центр Києва пильнуватимуть 4000 поліцейських та добровольці

Завтра центр Києва пильнуватимуть 4000 поліцейських та добровольці

Укрінформ
Для охорони публічної безпеки у Києві в День вшанування Героїв Небесної Сотні задіють до 4000 працівників столичної поліції та приданих сил з інших регіонів, зокрема 600 представників добровольчих батальйонів.

Про це йшлося під час спільного брифінгу радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка та начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрія Крищенка, повідомляє ГУНП у місті Києві.

"В основному заходи відбуватимуться на Майдані Незалежності, біля Жовтневого палацу та на Європейській площі. Серед запланованого - зібрання, мітинги та хода. Загалом для охорони публічної безпеки буде задіяно до 4000 працівників столичної поліції та приданих сил з інших регіонів, зокрема 600 представників добровольчих батальйонів. Також організовані добові чергування кінологів зі службовими собаками, бойові чергування шести груп спеціалістів вибухотехнічної служби", - розповів Крищенко.

Він повідомив, що за необхідності буде проводитися перевірка документів громадян та поверхневий огляд речей, що передбачено Законом України «Про Національну поліцію». А відтак попросив киян та гостей столиці із розумінням віднестися до таких посилених методів безпеки.

Водночас Шкіряк акцентував, що "збройні провокації завтра не виключені, адже ситуація в Україні грає на руку насамперед сусіду-агресору"

"Робота російських спецслужб триває, тож реванш ворожих сил – це не міф, а реальність. А тому ми не повинні дати ворогу жодного шансу", - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-