Двох поліцейських розшукують за хабар

Двох поліцейських розшукують за хабар

Укрінформ
Слідчими прокуратури Донецької області на хабарі у 60 тисяч гривень викрито працівників поліції у Дніпропетровській області.

Про це в четвер повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

«Другим слідчим відділом слідчого управління прокуратури Донецької області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди трьома співробітниками поліції», - сказано в повідомленні.

Так, в органи прокуратури звернувся житель Донецької області із заявою про те, що працівники Амур-Нижньодніпровського відділення поліції Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області вимагають від нього неправомірну вигоду у сумі 100 тис грн за не притягнення його до кримінальної відповідальності за здійснення кримінального правопорушення.

Грошові кошти у розмірі 60 тис грн були  перераховані громадянином на банківську картку, що належить одному із співробітників кримінального розшуку Амур-Нижньодніпровського відділення поліції, й надалі зняті з картки іншим співучасником злочину.

17 лютого після того, як один з поліцейських передав чоловікові документи про закриття кримінального провадження щодо нього, правоохоронця затримали співробітники СБУ у Донецькій області.

Місцезнаходження ще двох поліцейських наразі встановлюється.

Цього ж дня слідчими прокуратури Донецької області разом з працівниками СБУ в Донецькій області за постановою суду проведено обшук у приміщенні Амур-Нижньодніпровського відділення поліції, в ході якого вилучено предмети й документи, у тому числі кримінальне провадження щодо жителя Донеччини.

Зараз перевіряється причетність до скоєння злочину інших працівників Амур-Нижньодніпровського відділення поліції, також вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому співробітникові поліції в отриманні неправомірної вигоди й обрання запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-