У Харкові шукають

У Харкові шукають "мінерів" відразу двох судів

Укрінформ
Вжито заходів для розшуку анонімів, що повідомили про замінування будівель двох судів: Харківського апеляційного господарського суду, що на проспекті Правди, 13, і Харківського господарського суду, що у 8-му під'їзді Держпрому.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області Оксана Калмикова.

"Повідомлення про замінування двох судів надійшло в чергову частину Дзержинського відділення поліції після полудня. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти і вибухотехнічна служба. З апеляційного господарського суду евакуйовано 120 громадян, оглянуто 4 тис. кв. метрів території. З Харківського господарського суду евакуйовано 250 громадян, оглянуто 5,2 тис. кв. метрів території. Вибухівку не виявлено", - зазначила Калмикова.

За її словами, розпочато розслідування за статтею "Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу для безпеки громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності".

"Особам, які надали неправдиве повідомлення, загрожує до шести років ув'язнення", - додала Калмикова.

Як повідомляв Укрінформ, вдень 18 лютого через повідомлення аноніма про замінування кабінету голови Харківської облдержадміністрації, що на другому поверсі Будинку рад, з будівлі евакуйовано майже 500 осіб, оглянуто 250 кв. м території: вибухівку не виявлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-