Українські брати-волонтери з Франції потрапили у ДТП, один загинув

Українські брати-волонтери з Франції потрапили у ДТП, один загинув

Укрінформ
Українські волонтери з Франції Андрій та Дмитро Дудки потрапили в автокатастрофу в італійському Турині, Андрій загинув, Дмитро – у важкому стані.

Про це повідомляє VIDIA.

"Українські волонтери з Франції Андрій та Дмитро Дудки потрапили в автокатастрофу в Турині, Андрій загинув, Дмитро – у важкому стані. Українці у Франції та небайдужі збирають кошти для допомоги", - йдеться у повідомленні.

За інформацією волонтерського проекту "Інформпростір Одеси та області", хлопці-близнюки родом з Одеси, жили у Франції та були волонтерами.

Брати вирушили на матч "Ювентус-Наполі", але в Турині їхній автомобіль зіткнувся з автобусом.

Андрій помер через дві години після аварії. У нього залишилась вагітна дружина. У Франції вона з чоловіком займалася наукою. Дмитро зараз у комі у лікарні Турина.

Наразі сім’я потребує допомоги у транспортуванні тіла Андрія до Одеси, фінансуванні перебування та лікування Дмитра у лікарні та у перебуванні рідних поряд.

Як повідомляють на сторінці благодійної організації Асоціація Медичної Благодійної Допомоги Франція – Україна (Aide Medicale & Caritative France-Ukrainе), вже створено групу координаційної допомоги. Також встановлено контакт із Посольством Італії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-