Міноборони покарає винних у ситуації з 53-ю бригадою

Міноборони покарає винних у ситуації з 53-ю бригадою

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про притягнення до відповідальності окремих військових керівників, винних у ситуації з 53-ю механізованою бригадою.

Цей наказ був підписаний за підсумками службового розслідування, яке було проведено відповідними структурами Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, повідомляється на сайті Міноборони.

У наказі йде мова про притягнення до дисциплінарної відповідальності одного із заступників начальника Генерального штабу Збройних Сил України, окремих керівників тилу Збройних Сил України, Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, а також низки посадових осіб Оперативного командування «Південь».

Інші службові особи, винні у зафіксованих порушеннях, будуть притягнуті до відповідальності рішенням начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України.

Наказом також встановлені терміни усунення виявлених під час перевірки недоліків. Ці заходи спрямовані на недопущення подібних випадків у майбутньому, а також підвищення відповідальності осіб, до компетенції яких входить всебічне забезпечення життєдіяльності військ.

Як раніше повідомляло агентство, військова прокуратура готує арешти керівництва 53-й окремої механізованої бригади Збройних сил, а також оперативного командування «Схід».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-