На Валентина поліцейський влаштував закоханим ДТП

На Валентина поліцейський влаштував закоханим ДТП

Укрінформ
Співробітник поліції в райцентрі Рені Одеської області, керуючи легковиком напідпитку, допустив наїзд.

Про це повідомили Укрінформу в відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"Досудовим слідством встановлено, що 22-річний співробітник поліції, перебуваючи поза службою, управляв у нетверезому стані автомобілем "ВАЗ-21061" і допустив наїзд на двох пішоходів віком 24 роки. Винуватець викликав медиків для надання допомоги, а також поліцію для оформлення дорожньо-транспортної пригоди. Постраждалим юнаку і дівчині було надано медичну допомогу в Ренійській райлікарні. Провівши огляд на алкогольне сп'яніння, правоохоронці встановили, що всі троє учасників ДТП перебували в стані алкогольного сп'яніння", - зазначили в поліції.

Юнак та дівчина, що переходили проїжджу частину поза пішохідним переходом, отримали безпечні для життя тілесні ушкодження

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У свою чергу, очільник Ренійського відділення поліції Сергій Зайков відсторонив поліцейського, що потрапив у нетверезому вигляді в ДТП, від виконання службових обов'язків. У подальшому матеріали будуть передані до прокуратури, йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-