Гройсман обіцяє навести лад у виплатах учасникам бойових дій

Гройсман обіцяє навести лад у виплатах учасникам бойових дій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман пообіцяв усунути розбіжності у питаннях соціального забезпечення всіх учасників бойових дій, зокрема і воїнів-афганців.

Про це він заявив у п'ятницю під час вручення відзнак Верховної Ради воїнам-афганцям з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Насправді зараз відбувається певне розмежування, і я в цьому переконався минулого тижня, в підходах щодо соціального забезпечення учасників бойових дій. І тут треба знайти правильне рішення, так не може бути», - сказав Гройсман.

У цьому контексті він поінформував, що вже дав відповідне доручення профільному комітету для того, щоб знайти правильне рішення, яке врегулює всі розбіжності. «Я вважаю, що не може бути різних підходів до героїв», - зауважив спікер парламенту.

У свою чергу народний депутат, голова Всеукраїнської спілки ветеранів Афганістану Сергій Куніцин підкреслив, що в посвідченні не написано учасник АТО чи афганець, а є учасник бойових дій, інвалід війни. «Ми знаємо, що ви (Гройсман - Ред.) нас підтримуєте і сподіваємося, що в цю каденцію, що ми працюємо, зробимо так, щоб і для афганців і ветеранів АТО були однакові пільги і однаковий підхід», - зазначив Куніцин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-