П’ятницю синоптики обіцяють без опадів

П’ятницю синоптики обіцяють без опадів

Укрінформ
У п'ятницю, 12 лютого, в Україні синоптики прогнозують мінливу хмарність, вдень в основному без опадів, на дорогах - ожеледиця. У Карпатах - помаранчевий ступінь лавинної небезпеки.

Про це повідомляє Укргідрометцентр

«12 лютого в Україні мінлива хмарність. Вночі на Лівобережжі, Рівненщині та Волині мокрий сніг з дощем, подекуди налипання мокрого снігу, вдень в Криму та Приазов'ї дощ; на решті території без опадів. На дорогах країни, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, вночі на сході країни окремі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, в південній та східній частинах місцями 1-3° тепла; вдень 1-6° тепла, на крайньому півдні до 9°», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах 12 лютого без опадів. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 0° до 5° морозу. Висота снігового покриву на високогір'ї Карпат 13-27 см. На високогір'ях Івано-Франківської та Закарпатської областей зберігається підвищена лавинна небезпека.

У Львові завтра без опадів. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 5-7° тепла.

У Дніпропетровську завтра вночі місцями пройде мокрий сніг з дощем, вдень без опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла.

В Одесі завтра без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 6-8° тепла.

У Харкові завтра вночі мокрий сніг з дощем, місцями налипання мокрого снігу, вдень без опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура від 0° до 2° морозу, вдень 2-4° тепла.

У Києві завтра без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 3-5° тепла.

Нагадаємо, максимальна температура 12 лютого у Києві була зафіксована у 1995 році - плюс 10,1°;  мінімальна - у 1929 році - мінус 27,4°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-