У Чернівцях затримали групу злодіїв, які орудували там цілих два роки

У Чернівцях затримали групу злодіїв, які орудували там цілих два роки

Укрінформ
Чернівецькі поліцейські припинили діяльність двох злочинних груп та буковинця, на рахунку яких 27 крадіжок.

Про це та про інші результати діяльності новостворених міських відділень поліції в обласному центрі з початку року розповів під час брифінгу начальник Чернівецького відділу поліції Василь Паращук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На початку лютого чернівецькі поліцейські затримали групу злочинців, які упродовж 2 років вчинили низку крадіжок із офісів та магазинів обласного центру. Нині доведено причетність зловмисників до 7 крадіжок. До складу групи входило 4 особи, один із них – 28-річний громадянин сусідньої країни. Крадіїв затримано, їм оголошено про підозри, тривають слідчі дії», - повідомив Паращук.

Також поліцейські затримали раніше судимого за майнові злочини 27-річного чернівчанина. Він, повернувшись із місць позбавлення волі, з листопада 2015 року по лютий цього року вчинив 12 крадіжок із автомобілів. Наразі триває досудове розслідування, після завершення якого кримінальне провадження буде скероване до суду

Крім того, у січні цього року працівники карного розшуку Чернівецького відділу поліції затримали групу з 4 осіб, які у період новорічних та різдвяних свят вчиняли крадіжки акумуляторних батарей з автомобілів. Слідством доведена їхня причетність вже до 8 крадіжок. Слідчі заходи тривають, і, можливо, з’ясуються нові факти їхньої протиправної діяльності.

Окрему увагу керівник Чернівецького відділу поліції звернув на злочини, в яких використовуються різноманітні шахрайські схеми.

«Станом на 9 лютого зареєстровано 66 випадків шахрайств. Зазвичай незаконні дії шахраїв пов’язані з купівлею-продажем товарів через Інтернет, дзвінками «працівників» банків», - наголосив Паращук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-