Кримчанка, яку Кисельов

Кримчанка, яку Кисельов "записав" до ІДІЛ, знайшлася в Краснодарі

Укрінформ
Кримчанка, яку Кисельов "записав" до ІДІЛ, знайшлася в Краснодарі.

16-річна Ельвіна Разакова, яка місяць тому пропала в окупованому Криму, знайшлася у Краснодарському краї.

Про це написав у Фейсбуці кримський адвокат Еміль Курбедінов

«Гарна новина! Знайшлася Разакова Ельвіна, про зникнення якої не так давно шуміли всі ЗМІ. А Рашатудей вмудрилося записати її до "ІДІЛ"», - написав Курбедінов.

За його словами, слідчий комітет пред'явив сім'ї  Разакової ультиматум негайно з'явитися до них на допит. Інакше у родичів зниклої дівчини почнуться обшуки.

Батько з донькою вже побували у слідкомі, де, за його словами, «все пройшло максимально коректно з боку правоохоронних органів». Свою нервозність і наполегливість вони списали на «високий контроль» даної справи з боку Москви».

Адвокат наголосив, що батьки дівчини мають намір подати до суду позов про захист честі та гідності на російський телеканал Russia Today, що поширив інформацію про те, що дівчина, нібито, завербована "ІДІЛ".

Як повідомляв Укрінформ, 13 січня 2016 року в Криму пропала 16-річна Ельвіна Разакова. Вранці вона пішла з будинку на навчання, і відтоді її місце перебування було невідоме. Самостійні пошуки сім'ї не дали результатів і 14 січня батьки Ельвіни звернулися в поліцію для допомоги в розшуку своєї доньки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-