У соцмережах збирають гроші для застряглого в Камбоджі автостопника з Чернігівщини

У соцмережах збирають гроші для застряглого в Камбоджі автостопника з Чернігівщини

Укрінформ
У соціальних мережах оголошено збір коштів на придбання авіаквитка для застряглого в Камбоджі мандрівника автостопом з села Низківка Щорського району Чернігівщини Михайла Павлюка.

Про це оголосив на своїй сторінці у Фейсбуці чернігівський журналіст Павло Солодовник.

"Якщо хтось може хоча б гривнею-другою допомогти людині, яка опинилася у скрутному становищі, будь ласка, перекажіть гроші на номер картки друга Михайла Павлюка, який займається збором коштів для придбання квитка", - пише Павло.

За його словами, на квиток із Камбоджі потрібно 600 доларів США.

Як повідомляло агентство, Павлюка затримала імміграційна служба Камбоджі через прострочену візу. На даний момент відомо, що він уже тиждень сидить у приймальнику для незаконних мігрантів, де годують і дозволяють користуватися інтернетом. Михайло спілкується з українськими дипломатами, які обіцяють йому правову допомогу.

Мандрувати світом простий сільський пастух із Чернігівщини почав з 2006 року у 26-річному віці. Він об'їхав практично всю південно-східну Азію, підкорив десятки гір та вулканів, оглянув безліч цікавих місць, дивовижних печер і водоспадів. На мандри його надихнули книжки відомих автостопників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-