Бійцям АТО вже виплатили 780 тисяч за знищену техніку бойовиків

Бійцям АТО вже виплатили 780 тисяч за знищену техніку бойовиків

Укрінформ
На сьогодні понад 23,5 тис. військовослужбовців ЗСУ-учасників АТО виплачено грошових винагород на суму близько 106 млн грн.

Про це заявила на прес-конференції у Києві речник Міністерства оборони України Вікторія Кушнір, повідомляє сайт МОУ.

"На сьогодні понад 23,5 тисячам захисників Батьківщини виплачено винагород на суму, яка перевищує 106 млн грн", - сказала вона.

Речник уточнила, що 51 військовослужбовець отримав майже 780 тис. грн за знищену військову техніку противника, 1368 бійців - близько 4 млн 300 тис. гривень за виконання бойових завдань у складі підрозділів та понад 22 тисячі бійців - 101 млн грн за безпосередню участь у бойових діях.

"Ще понад 5 млн 700 тис грн буде виплачено понад 1,5 тис. бійців за участь у бойових діях АТО найближчим часом", - зазначила Кушнір.

Вона також повідомила, що за минулий тиждень комісії Міністерства оборони та Збройних Сил України з розгляду питань визначення громадянам статусу учасника бойових дій надали цей статус 411 військовослужбовцям та працівникам Збройних Сил України, які брали участь в АТО.

"На сьогодні статус учасника бойових дій вже отримали 108 тис. 465 осіб Збройних Сил України", - повідомили в Міноборони. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-