Ехо війни: на Сумщині рибалка виловив спінінгом мінометну міну

Ехо війни: на Сумщині рибалка виловив спінінгом мінометну міну

Фото
Укрінформ
У Шостці Сумської області рибалка дістав з води мінометну міну.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в прес-службі управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

«До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення предмету, схожого на боєприпас, неподалік провулку Чехова у місті Шостка. Як було встановлено, під час риболовлі на незамерзлій ділянці річки Шостка місцевий житель за допомогою спінінгу дістав з-під води поліетиленовий пакет, звідки стирчала частина металевого предмету. Знахідка знаходилась за 50 метрів від мосту через водойму та за 200 метрів від житлових будівель. Працівники районного підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій ідентифікували знахідку як 80-міліметрову мінометну міну часів Другої світової війни», - розповіли у прес-службі.

Зазначається, що охорона місця виявлення міни здійснюється правоохоронцями. На її знешкодження надано заявку до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій, який дислокується у місті Ромни.

Фото: sumy.depo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-