НКРЕКП перейде на держзакупівлі через систему ProZorro з 1 квітня

НКРЕКП перейде на держзакупівлі через систему ProZorro з 1 квітня

Укрінформ
З 1 квітня цього року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, перейде на електронні державні закупівлі через систему ProZorro.

Про це повідомила прес-служба НКРЕКП.

«Комісія звертає увагу всіх ліцензіатів на необхідність переходу на електронну систему закупівель з 1 квітня поточного року. Перехід дозволить ефективніше використовувати тарифні коштів; підвищити конкуренцію серед постачальників товарів та послуг а також здійснювати ефективний моніторинг з боку комісії за дотриманням конкурентних умов ліцензіатами», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до дати обов'язкового переходу на електронні закупівлі НКРЕКП планує проведення серії презентацій для найбільших ліцензіатів за участю представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, а також опрацювання інтеграції системи ProZorro з системами Клієнт-Банк ліцензіатів для виключення зловживань з оплатою після проведення тендеру.

Як раніше повідомляло агентство, Команда, яка займається реформою публічних закупівель в Україні, заявила про підтримку Айвараса Абромавичуса, проте продовжить працювати на своїх місцях, щоб довести реформу до кінця.

Фото: volyninfo.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-