Кияни засипали владу запитаннями про ЖЕКи та ОСББ

Кияни засипали владу запитаннями про ЖЕКи та ОСББ

Укрінформ
Київська влада готова створити інформаційно-роз'яснювальний центр у сфері житлово-комунальних послуг та ключових позицій реформування.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

"Кількість звернень, які сьогодні отримує столичний муніципалітет, свідчить про те, як багато людей не знають про реформи сфери житлово-комунальних послуг.

Наприклад, багато хто думає, що наслідком прийняття Закону України "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку" будуть ліквідовані ЖЕКи, що людей будуть змушувати створювати ОСББ.

У громадськості є багато питань інструментів захисту своїх прав перед постачальниками житлово-комунальних послуг. Тому ми підкреслюємо необхідність розробки єдиної інформаційної кампанії щодо тих змін, які за останні два роки мають місце в правовому полі. Реформа повинна здійснюватися тільки за умови активного і всебічного інформування громадськості щодо їх прав та обов'язків", - сказав Пантелєєв.

За словами заступника голови КМДА, Київ готовий створити відповідний центр напрацювання правових змін та проведення семінарів, лекцій, інструктажів, щоб формувати новий клас професійних і відповідальних керівників багатоквартирним житлом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-