809 бойовиків

809 бойовиків "ДНР" оголошені в розшук - ГУ НП

Укрінформ
На території Донеччини впродовж 2015 року затримано 292 осіб, причетних до терористичних організацій, 809 бойовиків "ДНР" оголошено в розшук

Про це очільник обласної міліції В'ячеслав Аброськін повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Вчора провів зустріч з великим колективом кримінальної поліції Донеччини. Зібрав всіх співробітників – від сержантів до полковників", - розповів він.

Голова ГУ НП запевняє, що вдалося зберегти основу карного розшуку області, незважаючи на два роки війни і масові випадки зради – переходів колишніх міліціонерів на бік бойовиків.

"Нинішня кримінальна поліція Донеччини – працівники, які виконують свої службові обов'язки по захисту громадян від криміналу у військових умовах, а також і успішно борються з проявами тероризму. Злагоджена робота підрозділів кримінального блоку дозволила зупинити зростання і навіть знизити рівень злочинності в регіоні", - пише Аброськін.

За 2015 рік були розкриті 173 вбивства, більше 190 фактів тяжких тілесних ушкоджень, 138 розбійних нападів, більше 300 пограбувань. В ході проведених оперативно-розшукових заходів були встановлені, затримані і задокументовано причетність до терористичних організацій 292 осіб, з яких 220 обрано запобіжний захід утримання під вартою. Встановлені 809 злочинців «ДНР», за яким зібрана доказова база і оголошені в розшук. З незаконного обігу вилучено 211 одиниць нарізної зброї, 336 гранатометів, 3037 гранат тощо.

Тільки за перший місяць роботи 2016 року кримінальною поліцією розкрито 11 з 22 вбивств, 12 тяжких тілесних ушкоджень, 13 розбійних нападів, 31 пограбування.

"Більшість співробітників кримінальної поліції - це ті, хто вже пройшли свою перевірку на витримку, порядність і патріотизм. І це ті, хто після закінчення війни продовжать свою боротьбу з криміналітетом", - підсумовує глава ГУ Національної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-