Діаспора у Канаді допомогла маленьким українським гімнасткам повернутися додому

Діаспора у Канаді допомогла маленьким українським гімнасткам повернутися додому

Укрінформ
Внаслідок шахрайства туристичного оператора, 11 українців, серед яких 6 дітей, які поверталися зі змагань із художньої гімнастики, не змогли вилетіти із Торонто до Києва.

Про це повідомили у Генеральному консульстві України в Торонто.

«2 лютого 2016 року в аеропорту канадського міста Торонто однією із європейських авіакомпаній було відмовлено у посадці на літак 11 громадянам України, серед яких було шестеро діток віком від 8 до 10 років, у зв’язку з анулюванням їх авіаквитків», - зазначили у Генконсульстві.

Втім, завдяки зусиллям української діаспори та дипломатів, маленьким спортсменам та їх наставникам вдалося забезпечити комфортні умови перебування та за кілька днів все ж відправити до Києва.

«Генеральним консульством України в Торонто було забезпечено нашим співвітчизникам безкоштовне проживання в готелі, організовано харчування на період усього їх вимушеного перебування в Торонто, здійснено безкоштовні трансфери з та до аеропорту від місця тимчасового проживання, надано необхідну матеріальну допомогу та забезпечено їх повернення на Батьківщин», - розповіли в українському дипломатичному представництві.

Нагадаємо, що Укрінформ уже писав про шахрайство компанії «Альфа-Авіа», яка залишила своїх клієнтів напризволяще.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-