В Україні завтра мокрий сніг та дощ

В Україні завтра мокрий сніг та дощ

Укрінформ
Завтра в Україні без істотних опадів, вночі - мороз, вдень - відлига, у Карпатах - небезпека сходження лавин.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«5 лютого в Україні мінлива хмарність. Без істотних опадів лише в Криму та Приазов'ї, вночі у східних областях мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах центральних та східних областей подекуди ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, у південній та східній частині від 3° тепла до 2° морозу; вдень в Україні від 1° морозу до 4° тепла», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах 5 лютого без істотних опадів. Вітер західний, помірний. Температура вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу. На високогір'ї Закарпатської області очікується помірна лавинна небезпека (ІІ ступінь), на високогір'ї Івано-Франківської області зберігається підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь).

У Львові завтра без істотних опадів. Вітер західний, помірний. Температура вночі 3-6° морозу, вдень 1-3° тепла.

У Дніпропетровську без істотних опадів. На дорогах вночі та вранці місцями ожеледиця.  Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Вночі 2-4° морозу, вдень 1-3° тепла.

В Одесі завтра вночі місцями невеликий мокрий сніг з дощем, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, помірний. Температура вночі від 1° тепла до 1° морозу , вдень 2-4° тепла.

У Харкові вночі мокрий сніг з дощем, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура 0-2° тепла, вдень 1-3° тепла.

У Києві завтра без істотних опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 1-3° тепла.

Нагадаємо, максимальна температура 5 лютого у Києві була зафіксована у 2002 році - плюс 10,1°;  мінімальна - у 1893 році - мінус 26,0°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-