ЛитПолУкрБриг розпочала своє перше навчання

ЛитПолУкрБриг розпочала своє перше навчання

Укрінформ
У Любліні (Польща) розпочалося перше спільне навчання українсько-польсько-литовської бригади ЛитПолУкрБриг під назвою Brave Band за участю близько 100 офіцерів з Литви, Польщі та України.

Про це на брифінгу в Києві у вівторок заявила начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони Оксана Гаврилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В ході навчання близько 100 офіцерів з Литви, Польщі та України опрацьовують порядок отримання бойового розпорядження, прийняття рішень на застосування підрозділів, а також управління військовими частинами під час миротворчих операцій", - сказала Гаврилюк.

Навчання Brave Band триватиме два тижні і проводитиметься в три етапи. Учасники тренуватимуться виконувати завдання у багатонаціональному середовищі, оперативно обмінюватися інформацією між секціями штабу бригади та правильно розподіляти завдання між литовським, польським та українським батальйонами.

"З часу офіційного "запуску" роботи бригади Brave Band - це перше навчання, яке має на меті адаптувати військовослужбовців трьох країн до єдиного робочого середовища", - додала Гаврилюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-