Вибухівки на

Вибухівки на "замінованих" заводах у Харкові не знайшли

Укрінформ
Інформація щодо замінування об'єктів ДП "Завод ім. Малишева" та ПАТ "Завод ім.Фрунзе", що знаходяться на вулиці Плеханівській у Харкові, не підтвердилась.

Про це повідомляє прес-служба ВК ГУНП в Харківській області.

«Жодних вибухових речовин правоохоронці не виявили», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні близько 8-ї ранку до чергової частини Комінтернівського відділу поліції Харкова надійшло повідомлення про те, що на об'єктах, розташованих на вулиці Плеханівській, 126, 126А закладено вибухівку. Через "замінування" евакуювали співробітників ряду об'єктів заводів ім. Малишева та ім. Фрунзе.

На місце для перевірки інформації виїжджала слідчо-оперативна група Комінтернівського відділу поліції, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки.

З території заводу ім. Малишева працівники поліції евакуювали 20 осіб, провели ретельний огляд території загальною площею близько 3000 кв.м.

З головного цеху та адміністративного корпусу заводу ім. Фрунзе також було евакуйоване 50 осіб, оглянуто територію загальною площею близько 2000 кв.м. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.

Відомості про вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Співробітники поліції здійснюють розшукові заходи з метою встановлення осіб, які зробили повідомлення про мінування.

Наразі підприємства працюють в штатному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-