The New Times: дочка Путіна використовувала документи на п'ять прізвищ

The New Times: дочка Путіна використовувала документи на п'ять прізвищ

Укрінформ
Журнал The New Times опублікував розслідування стосовно старшої дочки президента РФ Володимира Путіна Марії.

За даними видання, дівчина навчалася на факультеті фундаментальної медицини МДУ з 2006 по 2011 рік, послуговуючись прізвищем «Воронцова». Крім цього імені, Марія Путіна також використовувала документи ще на чотири прізвища, стверджують джерела  The New Times.

Закінчивши МДУ з червоним дипломом, Марія вступила до аспірантури Ендокринологічного наукового центру (ЕНЦ) МОЗ РФ, який очолює її науковий керівник академік Іван Дєдов. Як пише журнал, після цього Дєдов зміг стати президентом РАМН, а його син Дмитро - суддею від Росії в ЄСПЛ. Крім того, за розпорядженням глави МОЗ було прискорено будівництво Інституту дитячої ендокринології при ЕНЦ, де працювала Марія.

Як пише видання, старша дочка Путіна заміжня за голландським підприємцем Йорритом Фаассеном і тепер має його прізвище. Фаассен з 2007 року обіймав у «Газпромі» посаду директора з розвитку бізнесу, однак згодом залишив компанію і потім працював у сфері консалтингу (донедавна очолював раду директорів «МЕФ Аудит»).

За даними The New Times, приблизно півроку тому прізвище Фаассена «зникло з сайту» МЕФ Аудит», а Марію перестали зустрічати її сусіди у будинку поруч із посольством США в Москві. Як стверджує журнал, «у її житті сталися важливі події: вона народила доньку і стала кандидатом медичних наук Марією Фаассен».

Судячи з фотографій в Інтернеті, (Марія) веде життя вельми забезпеченої леді: багато подорожує світом, катається на дорогих яхтах і наймає за кордоном педагогів, пише видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-