Порошенко відкрив оновлену лікарню на Рівненщині

Порошенко відкрив оновлену лікарню на Рівненщині

Укрінформ
Президент Петро Порошенко у п'ятницю взяв участь в урочистій церемонії відкриття лікувального корпусу Володимирецької центральної районної  лікарні на Рівненщині.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні я маю чудову нагоду привітати вас із відкриттям нового лікувального корпусу Володимирецької центральної районної лікарні. Багато хто не вірив, що це можливо в умовах війни, в умовах нестачі бюджетних коштів, коли країна віддає останнє для того, аби захистити свій суверенітет, свою територіальну цілісність, нашу українську незалежність", - сказав Порошенко.

Він додав, що реконструкцію цієї лікарні упродовж дуже тривалого  часу не могли завершити через брак коштів.

"Скільки років ми чекали на те, аби виділили кошти і відремонтували лікарню? Десятиліття. Потім врешті-решт прийняли рішення про добудову, а про гроші забули. Для вирішення цього питання було знайдено фінансовий механізм через спрямування 7 мільйонів гривень з держбюджету, ще частина коштів надійшла від Державного фонду регіонального розвитку та з місцевого бюджету", - підкреслив Президент.

Він запевнив, що після введення в експлуатацію лікувального корпусу із відділеннями анестезіології та інтенсивної терапії, хірургічним відділенням, матеріально-технічна база Володимирецької центральної районної лікарні повною мірою відповідає функціям сучасного закладу із надання спеціалізованої медичної допомоги населенню.

Він висловив сподівання, що новий заклад дасть змогу людям отримати лікування на якісному європейському рівні, однак, зауважив, що відтепер усе залежить від роботи лікарського персоналу.

"Я впевнений, що поєднання можливостей лікарні і персоналу дасть можливість переконатися усім, що відсьогодні розпочинається абсолютно нова сторінка у рівні медичного забезпечення наших людей", - підсумвав Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-