Українські поліцейські відточують свої лідерські якості

Українські поліцейські відточують свої лідерські якості

Укрінформ
У Києві друга група молодих керівників патрульної поліції України та учасників проекту «Лицарі честі» розпочала навчання на курсах лідерства від канадських поліцейських.

Про це повідомили в прес-службі Департаменту патрульної поліції.

«Розпочався другий модуль курсу лідерської підготовки для керівного складу патрульної поліції України, який проходить в Києві в рамках проекту уряду Канади «Сприяння реформі патрульної поліції в Україні» за консультативної підтримки місії Європейського Союзу (EUAM)», - йдеться в повідомленні.

В інтенсивному навчанні беруть участь 18 молодих керівників патрульної поліції, серед яких - командири батальйонів, інспектори та начальники різних рівнів із Департаменту патрульної поліції Нацполіції України та управлінь патрульної поліції в Києві, Львові, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Луцьку та Ужгороді.

Програма інтерактивного курсу для керівного складу патрульної поліції розроблена з урахуванням особливостей ситуації в Україні і нагальних проблем, з якими стикається керівництво патрульної поліції. Крім теоретичних занять, слухачі курсу беруть участь в обговореннях та долучаються до виконання практичних завдань.

Минулого тижня перші 16 керівників патрульної поліції України та 5 учасників проекту «Лицарі честі» отримали сертифікати про підвищення кваліфікації за результатами курсу лідерської підготовки. Після завершення першого модуля курсу офіцери поліції Канади та країн Євросоюзу вирушили в регіони, щоб в якості радників забезпечити подальше підвищення професійного рівня керівників української патрульної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-