Мусій просить ГПУ і НАБУ розібратися із добудовою Охматдиту

Мусій просить ГПУ і НАБУ розібратися із добудовою Охматдиту

Укрінформ
Народний депутат й екс-міністр охорони здоров'я Олег Мусій звинуватив нинішнього міністра Олександра Квіташвілі та його заступника в корупції та поверненні схем сина екс-президента Олександра Януковича в питанні добудови дитячої лікарні Охматдит.

Про це він заявив у середу рід час виступу із трибуни парламенту , повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В останній робочий день 27-28 грудня, коли казначейство перестало працювати за поданням міністра Квіташвілі й за поданням заступника міністра Перегинця, відбувається безпрецедентний факт: протягом одного дня заступник міністра Уманський (заступник міністра фінансів - Ред.) змінює державну програму, і майже 90 мільйонів гривень іде на стару фірму "Саші-стоматолога"», - зазначив Мусій. 

За його словами, Квіташвілі призначив головою державного підприємства «Укрмедпроектбуд», яке займається добудовою Охматдиту, Ірину Коваль, котра, як стверджує Мусій, за часів президентства Януковича «була головним схемщиком і головним відмивальником коштів з держбюджету». 

Водночас народний депутат просить вважати його виступ офіційним зверненням до Національного антикорупційного бюро та ГПУ із вимогою розслідувати ці факти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-