Суд над ГРУшниками відклали: не прийшла адвокат

Суд над ГРУшниками відклали: не прийшла адвокат

Укрінформ
Голосіївський районний суд Києва відклав розгляд справи військовослужбовців ГРУ Збройних сил Росії Євгена Єрофеєва та Олександра Александрова.

Суд задовольнив клопотання адвоката Єрофеєва Оксани Соколовської, яка на змогла прийти на це засідання, про перенесення слухання справи на іншу дату. Клопотання підтримали адвокат Александрова Юрій Грабовський та Єрофеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Попередньо засідання відкладено до 10.00 10 лютого", - сказав головуючий суддя Микола Дідик.

Минуле засідання завершилося слуханням свідчень потерпілої Тетяни Пугачової, яка повідомила, що під час бойового зіткнення з російськими спецназівцями в Луганській області, в районі м. Щастя, загинув її син - військовослужбовець 92-ї бригади Вадим Пугачов.

Зазначимо, що в травні 2015 року Єрофеєв та Александров потрапили в полон в Луганській області та на камеру назвали себе діючими військовослужбовцями російської армії.

Александров і Єрофеєв звинувачуються у веденні агресивної війни, тероризмі і контрабанді зброї. Разом з тим, захист ГРУшників заявляє про тиск і тортури з боку слідства і вимагає визнати їх військовополоненими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-