Активісту

Активісту "Дорожнього контролю" обирають запобіжний захід за шантаж поліції

Укрінформ
Прокуратура Запорізької області спільно з співробітниками УСБУ викрила протиправну діяльність одного з активістів ГО "Дорожній контроль".

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

"Слідчим відділом прокуратури Запорізької області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, щодо вимагання грошових коштів у співробітників поліції Запорізької області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у понеділок у ході здійснення слідчо-оперативних заходів прокуратурою Запорізької області спільно зі співробітниками УСБУ в області викрито протиправну діяльність одного з активістів ГО "Дорожній контроль".

"Встановлено, що він вимагав шість тисяч євро від наряду поліції у складі трьох поліцейських за не розміщення в мережі Інтернет негативних відомостей відносно них", - зазначили у НПУ.

Активіста "Дорожнього контролю" затримано слідчими прокуратури Запорізької області в порядку ст. 208 КПК України на місці скоєння злочину, під час передачі частини грошових коштів. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-