Українцям обіцяють сніг з дощем, на дорогах - ожеледицю

Українцям обіцяють сніг з дощем, на дорогах - ожеледицю

Укрінформ
У середу, 27 січня, в Україні синоптики прогнозують вдень плюсову температуру, крім сходу, невеликий сніг, місцями з дощем, на дорогах країни - ожеледиця. У Карпатах - жовтий ступінь лавинної небезпеки.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«27 січня у західних, Житомирській та Вінницькій областях невеликий дощ із мокрим снігом; температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 2-7° тепла. У східних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях вранці, вдень невеликий сніг; температура вночі 8-13° морозу, на Луганщині до 19°, вдень 0-5° морозу. На решті території невеликий сніг, вдень з дощем; температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла. На Правобережжі вночі та вранці місцями туман, ожеледь; на дорогах країни ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах уночі невеликий сніг, вдень мокрий сніг. Вітер західний, 7-12 м/с. Вночі та вранці місцями туман, ожеледь; на дорогах ожеледиця. Вночі 0-5° морозу, вдень від 2° тепла до 3° морозу. Висота снігового покриву 13-27 см. 27 січня на високогір'ї Iвано-Франкiвської області очікується помірна лавинна небезпека (ІІ ступінь).

У Львові завтра невеликий дощ із мокрим снігом. Вітер західний, помірний. Вночі та вранці місцями туман, ожеледь; на дорогах ожеледиця. Вночі близько нуля, вдень 4-6° тепла.

У Дніпропетровську вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг. Вітер західний, помірний. На дорогах ожеледиця. Вночі 8-10° морозу, вдень близько нуля.

В Одесі завтра вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці місцями ожеледь, туман; на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Вночі 4-6°, вдень 0-2° тепла.

У Харкові вночі без опадів, вдень невеликий сніг. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 9-11° морозу, вдень 1-3° морозу.

У Києві завтра невеликий сніг, удень з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, помірний. Температура вночі 4-6° морозу, вдень 2-4° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-