Мінінформполітики не є піар-агентством жодного держоргану - радник міністра

Мінінформполітики не є піар-агентством жодного держоргану - радник міністра

Укрінформ
У суспільстві існує не повне розуміння функцій Міністерства інформаційної політики, тому на адресу МІП часто лунають несправедливі звинувачення.

Про це на брифінгу в Кабміні сказала  радник міністра, експерт із бізнес-комунікацій у корпоративному секторі Іветта Делікатна, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я хочу сказати, що у нас в суспільстві є таке неповне розуміння функцій  Міністерства інформаційної політики. Часто МІП звинувачують в тому, що воно погано обслуговує той чи інший новинний привід, наприклад, створений Президентом. Міністерство інформаційної політики не є піар-агентством жодного державного органу влади. Його функції абсолютно в іншому», - сказала Делікатна.

Вона наголосила, головним завдання МІП є формування інформаційної політики, стимулювання розвитку інформаційної спільноти.

Нагадаємо, Мінінформполітики є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади у сфері забезпечення інформаційного суверенітету України, зокрема, з питань поширення суспільно важливої інформації в Україні та за її межами, а також забезпечення функціонування державних інформаційних ресурсів

У  своїй діяльності Міністерство базується виключно на принципах захисту свободи слова та думки, захисту прав громадян на вираження своєї позиції. 

Ключові завдання МІП затверджено в Програмі дій уряду, а також викладено у Коаліційній угоді, підписаній п'ятьма парламентськими фракціями Верховної Ради України. Такими завданнями є: Розробка стратегії інформаційної політики України та концепції інформаційної безпеки держави; Координація органів влади в питаннях комунікації та поширення інформації; Протидія інформаційній агресії з боку Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-