Поліція з’ясовує, чому зайнялося авто адвоката

Поліція з’ясовує, чому зайнялося авто адвоката "Топаза" і "Терези"

Укрінформ
Поліція розслідує факт нічного займання автомобіля "Мазда" адвоката проросійського активіста "Топаза" і терористки "Терези".

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області Оксана Калмикова.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею, пов'язаною з навмисним знищенням або пошкодженням майна.

"Близько 2 години ночі до чергової частини Дзержинського відділу поліції надійшла інформація, що біля одного з будинків на вулиці Ахсарова горить автомобіль "Мазда". На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи разом з експертами. Проведено огляд машини, опитано свідків", - відзначила Калмикова.

За її словами, вжито заходів щодо встановлення всіх обставин події, а також призначено експертизи.

Відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу про те, що причиною займання міг стати підрив, як стверджує сам власник машини, адвокат Олександр Шадрін, Калмикова відповіла: "Стверджувати щось можуть тільки експерти. Давайте дочекаємось результатів дослідження. Поки що ми маємо справу із займанням, можливо, внаслідок підпалу".

За її словами, винному загрожує позбавлення волі від трьох до десяти років.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 26 січня адвокат Шадрін, який захищає в суді проросійських активістів Гната Кромського ("Топаза") і Ларису Чубарову ("Терезу") заявив у мережі, що у нього підпалили машину і пов'язує цей факт зі своєю професійною діяльністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-