У Львівській поліції заперечують «теракт» на подвір`ї екс-регіонала

У Львівській поліції заперечують «теракт» на подвір`ї екс-регіонала

Укрінформ
Слідчі ще раз обстежать місце події, але поки дані свідчать, що "спрацювала" кинута хуліганами петарда.

Говорити про вибух чи тим більше про замах на львівського бізнесмена екс-регіонала Олега Баляша некоректно.

Так прокоментувала інформацію місцевих ЗМІ про вибух під будинком бізнесмена речниця обласного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

«Напередодні увечері хулігани кинули петарду під колеса причепа, що стояв на подвір`ї львівського бізнесмена Олега Баляша. Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце пригоди, обстежила територію подвір’я, проте не виявила ні осколків, ні ознак «роботи» вибухового пристрою. Більше того, «вибух» не спричинив жодної шкоди скляній будці охоронця, яка стоїть неподалік «епіцентру»,- сказала Добровольська.

За її словами, слідчі ще раз обстежать місце події при денному світлі, проте про терористичний акт чи вчинення замаху не йдеться.

Як повідомляли регіональні ЗМІ, напередодні увечері під будинком екс-регіонала банкіра Олега Баляша у Львові стався вибух, яким пошкоджено будинок та припаркований поряд автомобіль. Баляш був депутатом Львівської облради 5-го та 6-го скликань. На виборах 2015 року балотувався на посаду міського голови Львова від партії «Наш край». Очолює НВП «Гетьман» та є головою спостережної ради «Оксі Банку», де йому належить контрольний пакет акцій.

Фото http://vk.com/lvivpolice

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-