"Стіролбіофарм" ніколи не платив податки до "ДНР" - директор

Укрінформ
Інформація про те, що «Стіролбіофарм» перераховує податки до бюджету ДНР, не відповідає дійсності і спрямована на дискредитацію підприємства.

Про це заявив директор «Стіролбіофарм» (м. Горлівка Донецької області) Едуард Савченко. Також він спростував повідомлення в ЗМІ, що підприємство приймало на своїй території одного з лідерів сепаратистів Деніса Пушиліна.

З липня 2014 року «Стіролбіофарм» не проводить ніякої виробничої діяльності, фактично підприємство зупинено, працівники перебувають у відпустках. Більша частина колективу виїхала з Горлівки і перебуває у Києві, стверджує директор. «Природно, ніяких податків до бюджету самопроголошеної республіки підприємство «Стіролбіофарм» не платить, бо є українським підприємством і ніколи не проходило реєстрацію в структурах ДНР».

До цього Савченко додав, що «усі контакти з підприємством, яке знаходиться у Горлівці, де розміщені виробничі потужності, відсутні. Все, що там відбувається, співробітники київського офісу ТОВ "Стіролбіофарм" і його засновники дізнаються зі ЗМІ».

Нагадаємо, що раніше в Інтернеті з'явилася інформація про те, що «Стіролбіофарм» - підприємство, розташоване в Горлівці Донецької області на території, контрольованій владою так званої «Донецької народної республіки», нібито, платить податки до «ДНР».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-