Розкрадачам з Житомирського бронетанкового призначили застави

Розкрадачам з Житомирського бронетанкового призначили застави

Укрінформ
У Шевченківському районному суді м.Львова винесено рішення про арешт заступника директора Житомирського бронетанкового заводу та його спільника, які привласнили 23 млн грн державних коштів, виділених на ремонт військової техніки. Зловмисникам призначено заставу у розмірі 30 та 25 млн грн.

Про це повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

«Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону та арештував чергового корупціонера - заступника директора Житомирського бронетанкового заводу Л. Цей посадовець у змові з керівником приватного підприємства С. заволоділи коштами державного оборонного замовлення у сумі понад 23 млн грн, виділеними з державного бюджету для ремонту бронетанкової техніки для потреб АТО», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив Матіос, суддя Шевченківського районного суду міста Львів, з урахуванням ризиків та цинічності способу розкрадання коштів, визначив для заарештованих заставу у розмірі 30 млн грн та 25 млн грн відповідно.

«Вказані особи підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України, санкція якої передбачає покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією всього наявного власного майна», - додав прокурор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-