Справа Савченко: експерт на пальцях розклав брехню прокурорів - адвокат

Справа Савченко: експерт на пальцях розклав брехню прокурорів - адвокат

Укрінформ
На засіданні у справі народного депутата України Надії Савченко в Донецькому міськсуді експерт захисту з мобільного зв'язку Андрій Іванов показав повну її невинність.

Про це повідомив у своєму Твітері адвокат Ілля Новіков.

«Експерт захисту з якості стільникового зв'язку Андрій Іванов. Прокурори посиніли, коли він на пальцях розклав їхню брехню», - прокоментував Новіков зроблену сьогодні фотографію експерта.

Спеціаліст Андрій Геннадійович Іванов - інженер компанії «МТС-Україна», який будував і обслуговував вишки (базові станції стільникового зв'язку) в Луганській області.

Під час фальсифікації обвинуваченням матеріалів справи вишка стільникового зв'язку відіграє велику роль. На неї, нібито, залізала Надія Савченко, щоб коригувати вогонь. Свідчення Іванова переконливо доводять, що Савченко не коригувала вогонь, у чому її обвинувачує російське слідство. Сукупність наявних технічних даних показує, що в цей час вона не могла бути біля Стукалової балки, як зазначається у версії слідства.

Нагадаємо, російське слідство обвинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі обвинувачення заперечує. Насправді, після захоплення в полон бойовиками, її було переправлено на територію Росії. Надія Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було продовжено її тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-