Через грип на карантині майже 900 освітніх закладів Вінниччини

Через грип на карантині майже 900 освітніх закладів Вінниччини

Укрінформ
На Вінниччині не відвідують заняття через грип та ГРВІ учні та вихованці 887 освітніх закладів.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила перший заступник директора департаменту освіти і науки Вінницької ОДА Олена Чорна.

«За даними на середу, через оголошення карантину у зв’язку з перевищенням епідпорогу або через продовження канікул, як запобіжного заходу проти поширення захворюваності, діти не відвідують заняття у 887 освітніх закладах. Це 633 школи і 245 садочків. У більшості повноцінна робота відновиться з 25 січня», - повідомила Чорна.

За її словами, карантин введено у переважній більшості районів та міст обласного значення.

«Всі навчальні заклади працюють лише в трьох районах (Томашпільському, Іллінецькому та Липовецькому) та у Могилеві-Подільському», - уточнила посадовець.

Більшість районів та міст обласного значення планують розпочати новий семестр у школах та відкрити дитсадки для відвідування наступного понеділка. У Немирівському районі оголошено карантин до 8 лютого.

Як повідомляло агентство, всього за минулий тиждень на Вінниччині до лікарів з приводу ГРВІ звернулись 10 259 осіб.  З них 48% - це діти. Госпіталізовано 792 особи, у тому числі – 416 дітей. Звернень проти попереднього тижня збільшилось на тисячу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-