"Грипозні канікули" в Україні: київським школам продовжили карантин

Укрінформ
Загалом по Україні карантин оголошено більше ніж в 4,5 тис. загальноосвітніх навчальних закладів.

У Києві буде продовжено профілактичний карантин у школах до кінця цього тижня.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Департаменту охорони здоров'я КМДА.

"Поки точно відомо, що до кінця тижня. Щодня моніториться ситуація лікарями, фахівцями, СЕС міста і з огляду на те, яка буде ситуація, буде прийнято рішення", - зазначили у Департаменті.

Зокрема, у КМДА наголосили, що на даний момент проводяться обмежувальні заходи, щоб не допустити зростання захворювання. Також влада обмежила проведення публічних заходів у столиці.

На Житомирщині на карантин до 26 січня зачинилися 522 навчальних заклади, в тому числі 450 шкіл і 63 дитсадки. У тому числі – у Житомирі, Бердичеві та Новоград-Волинському.

Карантин до 23 січня (попередньо) триває й в усіх школах Сумщини. Школярі Рівного, Кузнецовська із 18 січня перебувають на карантині. 

В Івано-Франківській області у школах продовжили канікули до 1 лютого, карантин оголосили також у вузах та дитсадках.

Карантин у навчальних закладах Херсона триватиме до 25 січня.

Закриті школи, ліцеї та дошкільні навчальні заклади у Тернополі. На Вінничині через "грипозні канікули" діти не вчаться у трьох містах та 16 районах області. Загалом йдеться про 523 школи, і 170 дитячих садочків.

Загалом по Україні карантин оголошено більше ніж в 4,5 тис. загальноосвітніх навчальних закладів. В деяких регіонах в школах навчання не розпочиналося після закінчення зимових канікул.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-