У Маріуполі комунальники розікрали 50 млн грн

У Маріуполі комунальники розікрали 50 млн грн

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України викрили у Маріуполі факт розтрати комунальниками коштів місцевої громади на п'ятдесят мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

«Посадовці комунального підприємства свідомо закупили у комерційних структур неякісне обладнання для потреб тепломереж міста. Чиновники, зокрема, придбали сотні метрів бракованих труб різного діаметру та електронасоси. Експлуатація некондиційного обладнання призвела до зношення міської тепломережі, чим викликала проблеми у місті в опалювальний період», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків співробітники спецслужби спільно з прокуратурою вилучили оргтехніку, електронні носії інформації, документальні матеріали, які свідчать про придбання неякісного обладнання на суму понад п'ятдесят мільйонів гривень.

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. За рішенням суду на майно та банківські рахунки фігурантів справи накладено арешт. Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих корупційних фактів у комунальному підприємстві", - повідомили в СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-