В Україні прояви антисемітизму  значно рідші, ніж в інших країнах - посол Ізраїлю

В Україні прояви антисемітизму значно рідші, ніж в інших країнах - посол Ізраїлю

Укрінформ
Посол Ізраїлю в Україні Еліав Бєлоцерковські вважає, що прояви антисемітизму в Україні трапляються значно рідше, ніж в інших країнах, і мають скоріше хуліганський, а не системний характер. 

Про це він заявив на засіданні прес-клубу «Дипломати без краваток» в Укрінформі у відповідь на запитання журналістки "РИА-Новости", чи побачив він за півтора року перебування в Україні зростання антисемітських настроїв.

"В Україні, як і в будь-якій іншій країні, на жаль, інколи трапляються прояви антисемітизму. Я дуже сподіваюсь, що ми колись позбудемося цього, але на даному етапі, ми, на жаль, час від часу з цим стикаємося. Однак я маю сказати: якщо порівняти Україну з іншими європейськими країнами, то ми бачимо, що ці прояви, по-перше, відбуваються значно рідше, і їхній характер, скажімо, більш хуліганський, ніж якийсь системний, державний, як це іноді проявляється в інших місцях", - сказав він.

У цьому контексті дипломат також відзначив позицію України, яка "дуже чітко виступає проти таких проявів і докладає дуже багато зусиль, щоб їх припинити".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-