Драгобратська справа: адвокат каже, що в СІЗО не пускають лікарів

Драгобратська справа: адвокат каже, що в СІЗО не пускають лікарів

Укрінформ
Вночі бійцю "Правого сектора" на псевдо «Педро», якого разом з іншими затримано у Драгобратській справі, стало погано в Ужгородському СІЗО. Адвокати змушені були викликати поліцію, аби зафіксувати факт, що лікарів до бійців не пускали.

Про це на сторінці у Фейсбуці повідомив захисник учасників Драгобратської справи адвокат Влад Добош.

«Зателефонував головному лікарю швидкої, сказала, що рада була б допомогти, але треба дозвіл начальника СІЗО, який його, звісно, не дає. Ми не просимо госпіталізації, просто просимо оглянути людину та надати допомогу прямо в СІЗО. Лікарів не пускають, начебто мотивуючи, що працівники СІЗО не викликали швидку допомогу. Тепер я розумію безсилість перед системою простої людини, якщо тебе хочуть знищити", - написав адвокат.

Зрештою, не дочекавшись медиків, захисники викликали поліцію для того, аби зафіксувати факт недопущення лікарів до пацієнта.

Трохи пізніше в ексклюзивному коментарі Укрінформу Влад Добош повідомив: "Станом на ранок стан погіршився ще в одного бійця - за позивним «Угрин». Наразі виясняємо ситуацію в суді, щоб судді не створили технічні перепони для відкладення справи".

Нагадаємо, 18 січня о 14-й годині в Апеляційному суді Закарпатської області відбудеться розгляд апеляційної скарги стосовно утримання під вартою трьох  учасників бійки на Драгобраті: Василя Малковича - "Хорвата", Сергія Тищенка - "Нацика" та Петра Угрина - "Педро".

В усіх трьох випадах апеляції розглядатиме один і той самий суддя - Олександр Марчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-