Рятувальники витягають із снігових заметів десятки авто

Рятувальники витягають із снігових заметів десятки авто

Відео
Укрінформ
До служби порятунку надходять десятки повідомлень про необхідність надання допомоги автолюбителям, яких непогода застала в дорозі.

Про це інформує прес-служба ДСНС.

"Черговий караул  8 Державної пожежно-рятувальної частини тричі надавав допомогу водіям на автошляхах Березанського району. Так, на 92 км траси  "Одеса-Новоазовськ" поблизу с. Червоне не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, з послідуючим перевертанням, легковий автомобіль. В авто знаходились чоловік, жінка та дитина. На щастя обійшлось без травм. Всі постраждалі знаходяться у задовільному стані та родичами доставлені додому. Співробітники ДСНС витягли автомобіль із кювету та надали допомогу водієві", - зазначили у відомстві.

Підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надавали допомогу у ліквідації наслідків негоди на автошляхах у Березанському, Баштанському, Миколаївському, Новоодеському, Жовневому, Снігурівському районах. У напрямках, де можливе утворення заторів, працюють мобільно-оперативні групи на техніці високої прохідності.

Загалом зі снігових заметів вилучено 28 одиниці техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-